home - see the WoBo4u cover editorial staff, adress, disclaimer how to send e-mail Tellls you how to make good use of our site Why not write in our guestbook? Leave us, see our German website

Here you will find things
Poland
Sorry, this page is not ready yet


Exchaject
A grouecklinghausen.

Question1: Do You like it here in Germany?
Answer1: Yes. It’s very clean here. And every house looks different from each other. Not like in Bytom.

Question2: Is life in Poland different from here?
Answer2: No. Not really.

Question3: What about school. Is it different???
Answer3: Elementary school goes up to grade 7 in Poland. Then we have a middle school and a high school.

Question 4: How was the journey?
Answer 4: Long and boring!

Question 5: Is fashion different in Poland, too?
Answer 5:Yes. Pittily short hair is usual in Poland. But there are also some crazy persons who wear Crazy hair styles.

Question 6: Did you see some sights already?
Answer 6: No. And that’s not so important for us.

Question 7: What is important for you while you are here?
Answer 7: For us it is important to know what the Germans think about us.

Question 8: Do you like German food?
Answer 8: Oh yes! And we all love chocolate!